İplik Üreticilerine gelişmiş yeni bir müjdemiz var

https://lnkd.in/gp4Wh33v iş dünyasının İplik Üreticilerine gelişmiş yeni bir müjdemiz var;

Fix Oil Familie / Garn Wax:

a- Fix Oil Extra Soft&Milde

b- Fix Oil Pure* *Açıklama var

c- Fix Oil Extra Soft &Supreme

d- Fix Oil Bath* *Açıklama var

Bu ürünlerimizle Petrol Esaslı Parafin'den doğan olumsuzluklara son verebilirsiniz.

İplik üretiminde Katı mum PARAFİN kullanmayacağınızdan üretim esnasında Parafin'den doğacak işletme kirliliği, parafin tertibatları arasına yığılan inatçı kirlilikten kurtulabilirsiniz.

Ipliğin prafin yüzeyine sürtünerek yapılan üretiminden dolayı, parafin tertibatında kullandığınız parafin size makina hızını sınırlayacaktır. Çünkü, kayda değer tölarans gibi görünmese de, imalat esnasında yüzey sürtünmesi sebebi ile üretim hızı az da olsa kısıtlanacaktır.

Fix Oil Garn Wax kullanmanız halinde sürtünme ve parafin takibi olmayacağından, hem imalat hızınızı artırabilir hem de, parafin kirliliğinin temizliğine ve takibine harcayacağınız zamanı daha verimli kullanabilirsiniz...

Bu sayede; Fix Oil Garn Wax için yapacağınız yatırım masraflarınızı kısmen de olsa tolere etmiş olacaksınız.

Tek yapmanız gereken şey; Fikse iplik kondition makinası tabanındaki suyun içine ~ %3.0 - 3.5 oranında Fix Oil Garn Wax girerek ipliğinizi fixe (kondisyon) etmeniz yetecektir...

Bunun için hemen aşağıda bıraktığımız link'teki formu doldurup bize ulaştırın;

https://lnkd.in/gTb4HJ6c

Saygılarımızla,

CGP Chemistry Global Partners Turkey

İstanbul Bursa Adana Ofis

Lütfen bizi ziyaret edin

www.cgpturkey.com

Açıklama:

1)Geri Dönüşüm/Recycling iplik üreticilerimiz, hammaddeleri gereği, istenen düzgünlüğü, elastikiyeti ve çekme farklılığını dahası, hemen tüm fiziki testlerde en ideal Optimum seviyeye ulaşmış iplik üretimlerini Fix Oil Pure ile elde edebiliyorlar. Recycling/Geri Dönüşüm iplik üreten müşterilerimizin izin vermeleri halinde birlikte yaptığımız çalışmalarımızı paylaşacağız.

2)Denim üreticilerimiz, FixOil ailesinden FixOil Bath rumuzlu ürünümüzü Slasher ve Halat Boya tanklarında %3.5-5.0 oranında kullandıklarında, daha kolay açılabilir iplik ve daha belirgin (Deep Color) renk haslığı elde edebilirler.